WSNP Advocaat

Is een advocaat verplicht?

Wilt u graag een verzoek indienen om te worden toegelaten tot de Wettelijke schuldsanering natuurlijke personen (WSNP)? Dan heeft u geen WSNP advocaat nodig. Echter is in diverse andere situaties, het inschakelen van een advocaat wel verplicht. In die gevallen is Benamar Advocaat u graag van dienst.

Geweigerde aanvraag

De eerste situatie waarin wij u als WSNP advocaat kunnen helpen, is wanneer uw aanvraag voor de genoemde schuldsaneringsregeling is afgewezen. U heeft dan namelijk acht dagen de tijd om tegen dit vonnis in beroep te gaan. Het korte tijdsbestek waarin u in hoger beroep kunt gaan, vraag om snel handelen. Vandaar dat wij adviseren om direct met ons contact op te nemen, wanneer de uitspraak van het vonnis negatief voor u is uitgevallen.

Beëindiging tussentijds

Een andere omstandigheid waarin wij u van dienst kunnen zijn, is wanneer de looptijd van de schuldsaneringsregeling tussentijds wordt beëindigd. Door een tussentijdse beëindiging, kan het immers voorvallen dat er geen schone lei ontstaan. In dat geval betekent dat, dat uw schulden opeisbaar worden. Ook in deze situatie, is ons advies om niet te wachten en zo snel mogelijk contact met uw WSNP advocaat op te nemen, om te bekijken wat uw mogelijkheden zijn.

Nauwkeurige inschatting van uw kansen

Door onze jarenlange ervaring met de WSNP, kunnen wij de situatie vooraf zeer nauwkeurig voor u inschatten. Bovendien vertellen wij graag wat wij precies voor u kunnen doen en wat de eventuele vervolgstappen kunnen zijn, zodat u van alles op de hoogte bent en zelf de juiste beslissing kunt maken. Wacht niet te lang en kom direct in actie, wij staan u als WSNP advocaat graag te woord.

Geef een reactie